Cumpără-ți apartamentul mult visat, cu Studio20!

Autor: Amalia Florea

Te-ai săturat să dai banii pe chirie, însă nu îți permiți apartamentul propriu? Nu trebuie să aștepți încă 10 ani pentru a evolua pe plan profesional astfel încât să îți permiți lucruri scumpe, mărețe. Din contră, le poți avea în doar câteva luni dacă știi să faci alegerile potrivite. O carieră ca model de videochat în cadrul Studio20 te va ajuta să îți îndeplinești toate visele – da, chiar și cel de a deține propriul apartament!

Cu o experiență bogată de peste 20 de ani în domeniul videochat-ului, Studio20 este de departe una din firmele de top în domeniul videochat-ului, atât la nivel național (cu studio-uri de videochat în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și la nivel internațional (având sedii în Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Cu așa renume, nu este de mirare că managementul de top știe exact pe ce să se axeze pentru a rămâne în continuare printre primii: asigurarea unui pachet salarial și a unor beneficii suplimentare excelente pentru modelele de videochat!

Desigur, compania își desfășoară activitatea de succes grație fiecărui angajat în parte, însă de departe, jucătorii-cheie sunt modelele de videochat. Efortul lor este recompensat încă din prima lună cu un câștig peste acceptările oricărui salariu de nivel junior – chiar și în cazul modelelor nou-angajate care nu dețin deloc experiență pe piața muncii.

Pentru ca colaborarea să înceapă cu dreptul, Studio20 asigură un venit minim garantat de 1000$ încă din prima lună de muncă, indiferent de nivelul de experiență.

La acesta se adaugă, desigur, și un comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru. Iar în timp, performanțele profesionale sunt recompensate cu alte bonusuri avantajoase:

- bonus de 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video);

- bonus de 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună;

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

- bonus de 5% pentru un comportament online exemplar;

- bonus de 5% pentru colaborare pe termen lung;

- bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute.

Nu trebuie să iei un creion și o bucată de hârtie ca să faci calculele necesare pentru a realiza un lucru simplu, dar foarte important: ca model în cadrul studio-ului de videochat vei obține un venit lunar cu mult peste medie, în special dacă ești la început de carieră. Sunt sume care îți vir asigura lucruri esențiale, dar și mofturi cu care să te răsfeți. Însă cum rămâne cu apartamentul?

Totul trebuie luat un pic treptat, însă vei vedea că se rezolvă ușor. În primul rând, veniturile lunare îți permit să strângi bani fără să duci lipsă de nimic esențial. În al doilea rând, pentru sume măricele de care să ai nevoie într-un timp scurt, Studio20 îți propune o opțiune de creditare accesibilă după 3 luni de activitate: credit fără dobândă și fără comisioane, direct de la companie, cu rate reținute automat din câștigurile lunare.

În al treilea rând – și poate cel mai important, dacă totuși este nevoie să apelezi la bancă, nu trebuie să îți faci griji în privința actelor: profesia de model de videochat este 100% legală, videochat-ul fiind un domeniu de activitate reglementat prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. În plus, activitatea ta ca angajată în cadrul studio-ului de videochat este și ea complet legală: se desfășoară pe baza unui contract de muncă semnat de ambele părți, din care vei primi și tu un exemplar, iar acesta va fi înregistrat corespunzător și compania va asigura plata tuturor taxelor și impozitelor. Iar în fiecare lună vei semna un act adițional care va detalia câștigul lunar astfel: suma totală câștigată în valută, cursul valutar al zilei, suma totală în lei, procentul care îi revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și suma netă de încasat, care va fi livrată în contul bancar. Totul se desfășoară legal, transparent și în beneficiul tău!

Poți avea parte de reușite atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, când primești sprijinul necesar din partea companiei la care ești angajată. Pentru vise mărețe, alege o carieră ca model de videochat în cadrul Studio20! Află mai multe aici despre angajarea în cadrul studio-ului de videochat și fă pasul spre viitorul excelent pe care îl meriți!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

3 curiozități despre zodia ta

4 remedii utile pentru insomnie

Cum funcționează dobânzile la creditele IFN

Principalele utilaje de care este nevoie în industria construcțiilor

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Cum funcționează dobânzile la creditele IFN

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies