Cumpărăturile care pot deveni investiții în cariera ta

Existăm ca să cumpărăm sau cumpărăm ca să existăm? Cumpărăturile care pot deveni investiții în cariera ta

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Existăm ca să cumpărăm sau cumpărăm ca să existăm? Dincolo de filosofie, putem vorbi despre o anumită categorie de produse care se dovedesc mai utile decât altele. Mai ales dacă le pui la treabă cu un scop nobil, pentru a te dezvolta profesional. Sunt investiții în viitorul tău, care nu doar că se vor amortiza, ci te vor ajuta să fii mai bine văzut și mai bine plătit. Iar partea bună e că nu trebuie să atârne greu la bugetul personal. Le poți găsi în rate fără dobândă la eMAG.

E-reader

Omul, cât trăiește, învață. Iar cărțile se pot dovedi cele mai potrivite investiții profesionale. Atât volumele de specialitate din domeniul tău de activitate, cât și cele de beletristică, te pot ajuta să vezi lumea altfel, să fii mai bun în relațiile de la locul de muncă și să-ți faci treaba mai eficient. Dar apropo de eficiență, să-ți umpli pereții de cărți nu mai este singura opțiune. Un e-reader îți oferă posibilitatea de a stoca sute de cărți într-o tabletă subțire și ușor de folosit, inclusiv în drumul spre birou. Iar prețul cărților electronice este mai mic decât al celor tradiționale. Câștig dublu!

Laptop

Citeste si: Vulpița a rupt internetul. Băiețel sau fetiță? Internauți au făcut-o praf. „Dacă și...” - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

E cât se poate de evident că un laptop te ajută în treaba de zi cu zi. Chiar dacă angajatorul îți pune la dispoziție un laptop de serviciu, tot este indicat să ai unul personal acasă, poate unul mai performant și pe care să-l folosești fără restricții de la echipa de IT. Ia în calcul sistemul de operare sau compatibilitatea cu diverse programe ce-ți vor fi de folos. Ș alege-l bine de la început, ca să te bucuri de el 7-8 ani fără probleme.

Telefon

 Un telefon ultimul-răcnet ar putea să pară un moft. Dar un telefon de calitate a ajuns obligatoriu pentru angajatul modern. Ideea este să alegi un model atât de performant, încât să poată funcționa drept PC în deplasare. Să-l poți folosi pentru a verifica mail-ul de serviciu, pentru a rezolva task-uri urgente, pentru a scana documente din mers și vorbi cu colegii de serviciu de la distanță. De multe ori, cel mai bun angajat e cel care răspunde primul la solicitări. Și un telefon bun te va ajuta să ții pasul mereu.

 Tabletă grafică

Intrăm într-un domeniu oarecum nișat, dar care se extinde tot mai mult. Pentru că lumea modernă este tot mai vizuală și imaginile tind să aibă câștig de cauză în fața cuvintelor, e bine să ai un as în mânecă. Tableta grafică face parte, de obicei, din arsenalul graficienilor, al artiștilor și arhitecților. Dar cine a zis că o prezentare nu poate ieși în evidență din punct de vedere artistic? Nu trebuie să devii un maestru în mânuirea creionului electronic, însă câteva cunoștințe și abilități de bază te pot deosebi în mod plăcut de alți candidați sau colegi. 

 Pentru orice achiziție, cu scop personal sau pentru cariera ta, există un card de credit care le face pe toate. CardAvantaj te ajută să împarți prețurile la electronice și electrocasnice în rate fără dobândă*, ca să cumperi pe loc și să plătești în timp ce folosești.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

L-a dat AFARĂ într-un mod inexplicabil! Este bomba momentului pe piața media: Azi am primit înștiințarea oficială

Ce banc îl făcea să râdă pe Ceaușescu: „Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, am spus”!

Cele mai bune rețete de 1 decembrie 2020. Fasole cu ciolan și afumătură, secretul gustului

Reteta fasole cu ciolan la ceaun. Mâncarea tradițională a românilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies