Cumplit! Albania, lovită de 6 cutremure în doar două ore

Albania a fost lovită de șase cutremure în doar două ore. Ce magnitudine au avut seismele.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Sâmbătă au avut loc șase cutremure într-un interval de două ore, în sud-estul Albaniei. Cinci persoane au fost rănite, iar mai multe locuințe au fost avariate.

Primul cutremur a avut 5.3 grade pe scara Richter, epicentrul seismului fiind la 15 kilometri sud-est de orașul Korce, la o adâncime de 14 kilometir. Șapte minute mai târziu, un alt seism a avut loc și s-a produs la o adâncime de 18 kilometri, la graniță cu Grecia și Macedonia de Nord.

Citeste si: Imagini exclusive de la parastasul de 40 de zile al regretatului Răzvan Ciobanu! Familia și prietenii, profund îndurerați: "Vom mânca mâncarea lui preferată"

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Un mare artist a murit, după o lungă suferință

Citeste si: Daniela Dumitru, ședință foto fără perdea! Imaginile sunt mai fierbinți decât show-urile sexy-fachirei

Un cutremur a avut loc în România de 1 iunie

România a fost din nou cutremurată în azi-noapte. Un cutremur a avut loc sâmbătă noaptea în regiunea seismică Vrancea, la ora 1.11 minute. Seismul a fost de 2,4 grade pe Richter. Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) transmite că în ziua de 01/06/2019 la ora 01:11:09 (ora Romaniei) s-a produs în Zona seismica Vrancea, județul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 2.4 pe scara Richter, la adâncimea de 137 km.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate