Cumplit! Doi iubiţi din Botoşani au fost găsiţi morţi în propria casă. ”Pe ea am văzut-o întinsă pe pat, pe el căzut pe jos”

Este cumplit! Doi concubini din Botoşani au fost găsiţi morţi în casa lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un nou caz şochează oraşul Botoşani! Doi concubini, un bărbat în vârstă de 55 de ani şi o femeie de 45 de ani, care locuiau împreună, au fost găsiţi morţi în casa lor. Apelul către 112 a fost dat chiar de un vecin, care venise la ei pentru a-i chema la muncă.

Bărbatul a sunat-o pe fiica bărbatului şi aceasta a fost cea care a alertat autorităţile.

La casa celor două persoane s-au deplasat echipaje de poliţie şi criminalişti. Medicii au constatat decesul celor două persoane. Din primele informaţii, cei doi ar fi murit de frig, deoarece casa este lipsită de o sursă de căldură, conform monitorulbt.ro.

„Am vrut să îl iau pe el la treabă şi am deschis uşa acolo unde stau ei. Pe ea am văzut-o întinsă pe pat, pe el căzut pe jos. Nu am intrat, am anunţat-o pe fiica lui, iar când s-a dus, i-a găsit morţi pe amândoi. Ei beau cel puţin trei litri pe zi. Au damigeana acolo. Nu au sobă, nu au nimic acolo”, a povestit pentru presa locală cel care i-a găsit.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a spus Călin Novăcescu la întoarcerea în România a Anei Otvoş - I-a transmis un mesaj şi adversarului de la Faimoşi Yamato Zaharia

Cum sa faci sex de 8 ori pe saptamana

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor ajunge în fața altarului „Da, mă mărit!

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies