Cumplit! Fiul lui Iurie Darie, transfigurat din cauza bolii! Alexandru suferă de ciroză

Fiul lui Iurie Darie este schimbat total din cauza bolii.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Fiul actorului Iurie Darie, Alexandru Darie, este internat de zile întregi la Terapie Intensivă, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală. Starea sa nu este deloc una bună. El ar suferi de ciroză și se află pe listele de transplant hepatic, conform Cancan.

În data de 14 iunie a acestui an, Alexandru Darie a împlinit vârsta de 60 de ani. El se tratează de boala respectivă, scriu sursele. Vara trecută, fiul actorului și-a vândut mașina pentru a avea bani de tratament. Anul acesta, el și-ar fi vândut și apartamentul.

Citeste si: Ucigașul-piroman din Buzău, față-n față cu părinților victimei! Ce despăgubiri cer părinții fetei ucise și incendiate?

Citeste si: Cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani, când a înregistrat primul album din viaţa ei! Uite-o pe Andreea în studio, alături de un compozitor celebru!

Citeste si: Leo de la Strehaia ”suferă” cumplit după ce a fost la un pas de moarte! Prințul Țiganilor, festival gastronomic alături de soția lui, la grătar

Alexandru Darie a fost de mic pe scenă

„Cred că de pe la 3 ani, 3 ani şi jumătate, am început să cresc în teatru. Nu exista bonă, baby-sitter şi-aşa mai departe… Aşa că părinţii mă luau la repetiţii, la Teatrul de Comedie, unde erau amândoi angajaţi. Era perioada de glorie a Teatrului de Comedie: director era Radu Beligan, iar trupa era de fapt o pleiadă fantastică de actori, de la Dem Rădulescu, Mircea Albulescu, (Gheorghe) Dinică, (Marin) Moraru, până la cei mai tineri, care atunci erau Sanda Toma, Grigore Gonţa…”, mărturisea Alexandru Darie la un moment dat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate