Cumplit! Fostul soț al Oanei Cuzino s-a împușcat în cap după ce a omorât un om

Mircea Stănescu, fostul soț al prezentatoarei, s-a sinucis după ce a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni.

Distribuie pe:

fara descriere

Oana Cuzino a trecut printr-un eveniment devastator. Persoana care i-a fost alături și-a pus capăt zilelor după ce a omorât un alt om. Este vorba de deputatul Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu și fostul soț al prezentatoarei.
Povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat la începutul anilor ’90, pe când Oana Cuzino făcea primii pași în presa din România, la cotidianul „Național”. Căsătoria a avut loc când Mircea debuta în politica, fiind consilier pentru doi prim-miniștri, Radu Vasile și Mugur Isărescu.
Căsnicia lor nu a durat, prezentatoarea măritându-se cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetiță pe nume Naomi.


In articol:

Mircea Stănescu a continuat să cocheteze cu politica. Deși cei doi erau divorțați, Mircea nu a renunțat la numele „Cuzino”. Câteva dintre volumele sale de politică sunt semnate cu numele de Mircea Cuzino Stănescu.
În 2004 a candidat pe listele Partidului Democrat, ulterior intrând în Camera Deputaților. A părăsit Partidul Democrat în 2006 în favoarea PSD.

Citeste si: Actrița Ioana Blaj, surprinsă de furtuna devastatoare din Grecia: "Am avut senzația că trăiesc un film horror. Apa era până la glezne, întuneric beznă"

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Peste 1000 de oameni stau la coadă să adopte o fetiță abandonată într-o pungă de plastic, pe marginea drumului

Citeste si: Cum se apără procuroarea care a târât-o pe Sorina afară din casa asistenților maternali: „Nu am ce să-mi reproșez”

S-a împușcat în cap la doar 39 de ani

La 27 decembrie 2008, Mircea Stănescu, aflat la volanul unui Mercedes, a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din București. Audierea în acest caz urma să se desfășoare pe 12 ianuarie. Plin de remușcări, politicianul s-a sinucis printr-o împuscătura în cap pe data de 5 ianuarie 2009, chiar la nouă zile de la incident. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în apartamentul său din cartierul Panduri.

Oana Cuzino și-a refăcut viața alături de Yoav Shtern, relație care, insă, s-a destrămat 12 ani mai târziu. Cei doi au și o fetiță împreună, Naomi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate