Cumplit! O cântăreață de muzică populară a primit loviturile vieții: fiul i-a murit electrocutat, iar soțul a înșelat-o imediat

O cântăreață de muzică populară trăiește drama vieții sale. A primit lovituri crunte: fiul i-a murit, iar soțul a înșelat-o.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cântăreața de muzică populară Maria Șălaru a trăit momente grele în viața ei. Chiar dacă pe scenă afișează un zâmbet drag și arată că e bucuroasă, în viața personală totul se clatină. Viața i-a oferit lovituri crunte, iar de fiecare dată când a mai primit o veste neagră, artista a încercat să se ridice cu ajutorul propriilor forțe.

Citeste si: Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

Citeste si: Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Citeste si: Cătălin Cazacu iubește din nou! Cine e bomba sexy celebră cu care s-a cuplat

Necazurile au năvălit în viața artistei, iar acest lucru a pus-o de foarte multe ori la pământ. Artistei i-a murit fiul electrocutat la o vârstă fragedă. Băiețelul ei se juca pe un vagon de cale ferată, iar în acel moment joaca i-a fost fatală. Medicii nu au mai putut face nimic.

Mai mult decât atât, la scurt timp a aflat că soțul ei a înșelat-o. În loc ca bărbatul să fie alături de ea și să o consoleze și s-o sprijine, a preferat să fie în brațele altei femei. În cele din urmă, Maria Șălaru a decis să divorțeze. Cu doi copii, a reînceput viața alături de un artist de la Teatrul Constantin Tănase. Însă, nici de această dată nu a mers totul bine, deoarece există nereguli din partea soțului.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate