Cumplit! O femeie din Vaslui a murit, după ce a primit un apel! Când a auzit vocea, s-a îngrozit

O femeie de 64 de ani din Vaslui a murit, după ce a primit un apel misterios de la o persoană. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O situație îngrozitoare a avut loc în Vaslui. O femeie în vârstă de 64 de ani din satul Deleni, județul Vaslui, a avut parte de un șoc total. Femeia a murit, după ce o persoană străină a sunat-o și i-a zis că nepotul ei a avut un accident terifiant.

În acest caz s-a declanșat o anchetă. În urma apelului telefonul, primit cu o noapte în urmă, persoana care a sunat-o pe femeie a solicitat foarte mulți bani, spunând că nepotul de 16 ani a avut accident și că ”are picioarele sfărâmate”, conform Adevărul.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Preot, atacat de o femeie în timpul slujbei! „Femeile grase nu ajung în Rai!” spusese el înainte

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Citeste si: Un băiat de 14 ani s-a aruncat în fața trenului, de față cu colegii lui! Ce i-au strigat disperați

Mai mult decât atât, femeia din Vaslui fusese apelată pe telefonul fix. I s-a spus că nepotul ei are nevoie urgentă de o operație și i-a cerut 20.000 de lei. Un alt bărbat a fost implicat în ”metoda accidentul”, dându-se drept ”doctorul” care ar fi trebuit să îl opereze. După ce a vorbit la telefon, bătrânei i s-a făcut rău, a ieșit afară și s-a așezat pe o bancă. I-a înmânat telefonul soțului ei, apoi a căzut inconștientă. Soțul ei a sunat la 112, însă medicii de pe ambulanță nu au mai putut să facă nimic. Au declarat decesul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate