Cumplit! Oana Mizil a aflat vestea mortii fratelui ei de la un martor care a sunat-o chiar de pe telefonul lui Razvan!

Deputata Oana Niculescu Mizil a trecut in urma cu aproape noua ani prin cel mai mare necaz, atunci cand fratele ei Razvan a murit la doar 28 de ani intr-un accident de motocicleta! Tulburator este faptul ca Oana a primit vestea cumplitei tragedii de la cineva care a sunat-o chiar de pe telefonul fratelui!

Distribuie pe:

fara descriereIn primavara lui 2005, chiar in perioada Pastelui, familia Mizil a trecut prin cea mai cumplita tragedie! Razvan,  nepotul lui Serghei isi pierdea viata la doar 28 de ani in urma unui accident de motocicleta! Razvan, care era fratele actualei deputate Oana Mizil, se afla singur pe o motocicleta in momentul in care intr-o curba periculoasa de pe DN 1 a pierdut controlul vehiculului si s-a izbit violent de un parapet!

fara descriereRazvan avea doar 28 de aniRazvan se intorcea de la Snagov, unde petrecuse Pastele alaturi de familie, iar tragedia s-a intamplat in apropiere de Saftica! Cumplit este faptul ca Oana a fost prima din familie care a aflat tragica veste a mortii fratelui ei, cand cineva ajuns la locul accidentului a sunat-o de pe telefonul lui Razvan! Mai mult, Oana se intorcea si ea de la Snagov, insa se alfa cu cativa kilometri inainte lui Razvan!

fara descriereOana si Razvanel, alaturi de celebrul lor bunic, Paul Niculescu-Mizil"Am fost sunata de pe telefonul mobil al fratelui meu de cineva ajuns la locul accidentului. Abia ma despartisem de Razvan. Ajunsesem de citeva minute in Bucuresti. M-am intors imediat la locul accidentului", a povestit Oana Mizil in presa, la scurt timp dupa tragedie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate