Cumplit! Un bărbat și-a omorât soția, după ce i-a aflat secretul! Nu a putut suporta că partenera lui face așa ceva

Un bărbat și-a omorât soția, după ce a aflat ce secret ascundea! Nu a putut trece în niciun caz cu vederea peste așa ceva. Ce făcuse femeia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un bărbat și-a ucis soția, după ce a aflat ce secret ascundea. William ”Jeff” West, în vârstă de 44 ani, a ales să își ucidă partenera de viață, Kat West, în vârstă de 42 de ani. Odioasa crimă a avut loc în Alabama, în data de 13 ianuarie.

Secretul pe care femeia îl ascundea era că presta servicii în filmele pentru adulți. Femeia, Kat West, ducea o viață dublă. În fața celor cunoscuți, ea se prezenta ca fiind o mamă casnică, însă, pe de altă parte, era model pe site-urile pentru adulți sub numele de Kitty Kat West.

Citeste si: Incredibil! Știrea falsă care a șocat internetul! ”TRUPUL LUIZEI A FOST GĂSIT ÎN GERMANIA DE CĂTRE POLIȚIE. Stătea în pământ de 2 săptămâni...”

Kat West vindea fotografii nud pe foarte mulți bani. Foarte multe persoane, mai ales de sex masculin, erau dispuse să plătească pentru ea. Soțul ei, William, a fost militar de profesie și atunci lucra ca agent de pază la o unitate de învățământ.

Bărbatul a declarat anchetatorilor că soția lui a murit din cauza băuturii, însă adevărul este altul. Soția sa a fost găsită moartă în fața blocului de un vecin. Era îmbrăcată sumar, având asupra sa o sticlă cu alcool și un telefon mobil. Un martor a declarat faptul că bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu câteva ore înainte de a muri.

fara descriere

Citeste si: Viitorul mire care a murit aseară în accident și-ar fi prevestit moartea. Mesajul postat pe Facebook cu puțin timp înainte de tragedie

Citeste si: Scene erotice pe autostradă. Goneau cu o viteză incredibilă și au pus viața celor din jur în pericol: „Am vrut să-i filmez, dar nu mi-a venit să cred ce se întâmpla!”

"Ştim totul! Cunoaştem în cele mai mici detalii crima, ştim ce s-a petrecut în seara aceea. Mai mult, avem şi dovezi!", a declarat poliţistul Sean Lemley, pentru presa locală.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate