Cumplit! Un român și-a omorât iubita în Spania, apoi s-a aruncat de la etajul 5. Cine era bărbatul care a stat 10 ore lângă cadavrul femeii

O scenă cumplită a avut loc în Spania. Un bărbat și-a omorât iubita, apoi s-a aruncat de la etjaul 5.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un scenariu de groază a avut loc în Spania. Un bărbat român în vârstă de 49 de ani și-a ucis iubita cu 20 de ani mai tânără.

Este vorba despre Viorel Parfene, bărbatul în vârstă de 49 de ani care și-a ucis iubita în vârstă de 29 de ani în Spania, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

Conform publicației levante-emv.com, românul a ucis-o duminică noaptea pe Beatriz Arroyo Hernaiz în locuința din Alboraia, regiunea Valencia. Timp de zece ore, bărbatul a zăcut lângă cadavrul iubitei sale.

Citeste si: Deces șocant în România. S-a aruncat în fața trenului! Nimeni nu poate înțelege ce s-a întâmplat

Citeste si: Filmul sinuciderii criminalului Marcel Lepa! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de a se spânzura cu un cearșaf

Citeste si: Sfârşit dramatic pentru Otilia și Veronica. Cele două foarte bune prietene vor fi înmormântate în aceeaşi zi

Apoi, luni, tânăra nu s-a dus la muncă, iar șeful ei a sunat la poliție. Autoritățile și-au făcut apariția la locuința celor doi, unde au și găsit trupul neînsuflețit al femeii de 29 de ani. Viorel și Beatriz erau împreună de 7 ani, iar în 2015 s-au mutat împreună în casa respectivă. Motivul pentru care românul și-a ucis iubita era că aceasta nu-și mai dorea un cuplu cu el. Astfel, bărbatul nu a suportat gândul și a ucis-o, apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 5.

„Era o fată tânără, care lucra de ceva timp aici ca şi menajeră. Mai lucra şi la un magazin mic şi cred că avea nişte ore şi la un hotel. El era bucătar, acolo”, au spus vecinii.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate