Cunoscută prezentatoare TV, desfigurată de iubit: ”Omorâți-mă!”

Un fost model de succes a ajuns să își dorească moartea, după ce iubitul a desfigurat-o cu acid sulfuric.

Distribuie pe:

Cunoscută prezentatoare TV, desfigurată de iubit: ”Omorâți-mă!”


In articol:

Katie Piper era un model promițător în anul 2000. După o carieră frumoasă în domeniul modei, viața ei a luat o întorsătură greu de imaginat.

După opt ani, iubitul de la acea vreme al lui Katie i-a comandat mutilarea în cel mai crunt mod posibil. Un complice al bărbatului i-a aruncat cu acid sulfuric pe față, în plină stradă.

Katie a suferit arsuri grave, acidul întrându-i în ochi și în gură, tânăra înghițind o mică parte. A fost dusă de urgență la spital, moment în care coșmarul a început.

Fostul model a suferit peste 40 de operații

Fața lui Katie a avut serios de suferit. A fost nevoie de peste 40 de intervenții chirurgicale și operații estetice pentru a-i reconstrui fața. A fost nevoită să poarte timp de 23 de ore pe zi o mască de protecție.

Cunoscută prezentatoare TV, desfigurată de iubit: ”Omorâți-mă!”

"Nu mă gândeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească", a povestit Katie.

”Danny m-a sunat în noaptea dinainte și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest”, și-a amintit tânăra.

Citeste si: Lora s-a retras de pe rețelele de socializare! „Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă”

Citeste si: Pacientul român suspect de coronavirus, plimbat prin spital doar cu o mască sanitară

Citeste si: Drama teribilă a bărbatului cu cea mai mare pensie din România! Băiatul lui Gheorghe Bălășoiu a fost găsit mort în casă la 49 de ani! În 2015, Mircea făcuse un accident și fugise de la fața locului FOTO

Frumoasa prezentatoare și-a dorit moartea

Pe perioada tratamentului, Katie care a orbit cu un ochi, a comunicat cu familia în scris pentru că nu putea vorbi. La un moment dat, tânăra a întrebat “Am murit?”. Într-un alt mesaj, Katie implora să îi fie curmată suferința: ”Omorâți-mă!”.

Katie a trecut peste drama trăită

După o lungă perioadă de recuperare, Katie Piper a reușit să depășească momentele grele din viața sa.

“Deși cicatriceie îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă”, a spunea Katie, după ce fața i-a fost refăcută.

În prezent, Katie are o fundație caritabilă care ajută persoanele cu diverse probleme. E a fost desemnată și ambasador al unui brand de produse de îngrijire a părului. Mai mult decât atât, în cale i-a apărut și bărbatul visurilor, alături de care are două fetițe.

Cunoscută prezentatoare TV, desfigurată de iubit: ”Omorâți-mă!”

"Frumusețea însemna pentru mine să fiu persoana cu cel mai frumos chip, persoana cea mai drăguță din încăperea în care mă aflam. Asta credeam că înseamnă frumusețea. Dar am realizat că, de fapt, nu în asta constă. Aceea era doar o falsă și o superficială perspectivă", a mai mărturisit Katie.

Ce a pațit iubitul care a comandat mutilarea lui Katie

Cei doi bărbați care au pus la cale planul oribil, Daniel Lynch, fostul iubit al tinerei, și Stefan Sylvestre, cel care a aruncat cu acid pe fața lui Katie, au ajuns în spatele gratiilor, pedeapsa lor fiind pe viață.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate