Cunoscutul impresar FIFA, Ioan Becali, si-a baut cafeaua cu Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray Istanbul

Distribuie pe:

fara descriere

 

Impresarul Ioan Becali este un apropiat al antrenorului echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim. Cei doi si-au baut cafeaua in aceasta dimineata, in intr-un luxos hotel din Cluj unde sunt cazati.

De doua zile, Ioan Becali, cunoscutul impresar FIFA se afla la Cluj pentru partida din cadrul Ligii Campionilor, dintre CFR Cluj si Galatasaray Istanbul, care va avea loc in aceasta seara cu incepere de la ora 21.45.

"Pentru ca suntem romani, imi doresc o victorie a CFR Clujului, dar, cu siguranta , cred ca Galatasaray va juca la risc.Nu mai are ce sa piarda. Am multi prieteni in staff-ul lui Galatas, inclusiv pe antrenorul lor, Fatih Terim, cu care ma cunosc de multa vreme. Chiar sunt cazat in acelasi hotel in care se afla si echipa Galatasaray. In aceasta dimineata mi-am baut cafeaua impreuna cu Fatih Terim. Nu am apucat sa-l invit la cina, pentru ca programul lui e unul foarte strict " , a declarat Ioan Becali pentru WOWBiz, care a dezvaluit ca in vederea acestei partide a primit invitatii atat din partea CFR-ului cat si din partea celor de la Galata. "Imi va fi foarte greu sa aleg zona de tribuna in care voi sta diseara", a spus amuzat Ioan Becali. (Razvan Ionascu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate