Cuplu bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu nu mai suferă după Alex Bodi! Blondina a cucerit un milionar. Imaginile care i-au dat de gol

Bianca Drăgușanu și-a găsit consolarea în brațele altui bărbat, după despărțirea de Alex Bodi. Frumoasa blondină a cucerit un alt milionar.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Bianca Drăgușanu are un nou iubit
Bianca Drăgușanu are un nou iubit


In articol:

La scurt timp după despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-ar fi cuplat cu un renumit milionar turc. Este vorba despre fostul iubit al Ioanei Filimon. Cei doi nu au stat mult să-și revină după separare. Atât Alex, cât și Bianca și-au găsit rapid consolare în brațele altor persoane.

În timp ce fostul partener al vedetei s-a întors în brațele fostei iubite, Daria Radionova, Bianca a fost surprinsă, serile trecute, alături de renumitul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu. Acesta a mai avut relații cu vedete din România. Ioana Filimos și Otilia Bilionera fiind cele mai cunoscute relații eșuate ale milionarului.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit
Cengiz Şıklaroğlu, milionar turc

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu s-au apropiat rapid unul de celălalt. Blondina a fost în Turcia, unde ar fi petrecut în compania celebrului milionar. După cum reiese din postările acestora de pe Instagram,cei doi au vizionat împreună filmul „365”, pelicula care a făcut senzație pe renumita platformă „Netflix”.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit
Bianca Drăgușanu și noul iubit au vizionat împreună filmul „365”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Mai mult, Bianca s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale turcului. Cengiz Şıklaroğlu i-ar fi pus la dipoziție blondinei o mașină cu șofer, dar și un buget măricel pentru a „colinda” câteva magazine de top, informează Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit
Bianca Drăgușanu, în mașina noului iubit

Alex Bodi o face praf pe Bianca

Dacă în urmă cu doar câteva zile Bianca anunța că relația ei cu Alex Bodi s-a sfârșit și a apus accent pe faptul că de această dată este definitiv, acum obervăm că Alex Bodi vorbește despre fosta lui în mod public, și nu într-o manieră onorabilă! 

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat blondina.

Citeste si: Lavinia Pârva a recurs la o schimbare radicală de look!

Citeste si: Alex Bodi, mesaje dure la adresa Biancăi. Este incredibil ce spune despre fosta lui „Ea caută singură bărbații la...”

Citeste si: Infecție cu COVID-19 în familia Mazăre! Iată ce membru al familiei poartă acum virusul

În secțiunea de comentarii de la o postare, mai mulți fani au intrat in vorbă cu el, bineînțeles, subiectul fiind Bianca, iar Alex Bodi nu s-a sfiit să le răspundă. Un internaut i-a lăsat comentariu la aceeași postare, cu privire la Bianca Drăgușanu.

„Vezi că e disperată. se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată” și-a vândut două poșeste”; ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință”; ți-a lăsat și un mesaj”; yes, you find me”., a fost mesajul unui alt fan, de pe Instagram.

Alex Bodi a răspuns cu un mesaj care era extrem de tăios: „Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce cauta”, a scris afaceristul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Daiana de la Puterea Dragostei a fost crescută de tatăl ei vitreg! „Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. A venit să mă vadă de 3 ori în 23 de ani”

Încă o victorie în tenis pentru Simona Halep! De această dată, nu a câștigat-o direct pe teren

Livian își mută noua iubită în garsoniera pregătită de Nelson pentru Bianca Comănici

Cum arată casa în care trăiește cel mai popular personaj de pe TikTok-ul românesc! Nu credeai că un om poate locui în asemenea condiții

Bianca Pop se vrea cântăreaţă, dar a fost faultată chiar de producător! Ispita, distrusă de ce a păţit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies