Cuplul care a speriat Iasiul! Ea se iubea cu victimele, iar el le jefuia! Au ucis un om de afacere si au fost condamnati in 2009!

Isi agata amantii de pe site-urile de socializare, dupa care prietenul sau ii jefuia. Pentru uciderea unui om de afaceri care se indragostise de ea, au fost condamnati in anul 2009.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAcest cuplu a semanat groaza printre ieseni, dar mai ales printre barbatii dornici de senzatii tari. Alina Horeanu si Vlad Irimia Scurtu au umplut paginile ziarelor in perioada 2007/2009 dupa ce l-au ucis pe omul de afaceri Daniel Mancas. Acesta din urma era amantul Alinei Horeanu, iar procurorii sustin ca a fost ucis pentru a fi jefuit.

La finalul saptamanii trecute, dupa atatia ani, Alina Horeanu si Vlad Scurtu au fost condamnati din nou pentru comiterea mai multor infractiuni, printre care falsuri, inselaciuni si chiar falsificare de moneda. Vlad Scurtu a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru faptele comise in acest dosar. Judecatorii au contopit aceasta pedeapsa cu cea din dosarul de omor si a rezultat ca are de executat in total 23 ani de inchisoare. Pentru faptele comise in acest dosar de inselaciune, Alina Horeanu a fost condamnata la trei ani si jumatate. Avand in vedere condamnarea anterioara, va executa 20 ani de inchisoare.

Un alt treilea personaj implicat in acest dosar este Gheorghe Alexandru Lambru, un prieten al celor doi asasini. Acesta din urma a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Toti cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore in acest dosar pe data de 12 aprilie 2007. In actul de acuzare, procurorii sustin ca dupa uciderea lui Daniel Mancas, in perioada in care politistii cautau victima, cuplul criminal s-a apucat de facut bani prin falsificarea unor instrumente de plata. "S-au hotarât sa induca în eroare mai multe societati comerciale prin achizitionare de marfuri, în special materiale de constructii, folosindu-se de instrumente de plata false", au declarat anchetatorii. Dupa ce afacerea a fost pusa la punct, cei doi au apelat si la ajutorul lui Alexandru Lambru, un coleg de facultate.

Citeste mai mult aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate