Cuplul dictatorial Nicolae si Elena Ceausescu avea o vila de protocol si in statiunea Azuga. Ajungeau acolo doar pentru preparatele culinare facute de Irina Sava!

In anii comunismului, Nicolae si Elena Ceausescu acaparasera absolut toate locatiile de lux din tara, transformandu-le in vile de protocol pentru bunastarea lor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNu exista zona in Romania unde Ceausescu sa nu fi avut o vila de protocol. Una dintre aceste locatii se afla si la Azuga, in judetul Prahova. Aflata in inima padurii, la o ora de mers cu masina, intr-un decor feeric, vila Ceausestilor era vizitata de acestia in special datorita Irinei Sava, bucatareasa care deservea aceasta locatie. Elena Ceausescu se dadea in vant dupa produsele culinare preparate de specialista in domeniu. fara descriereAceasta gatea totul natural. Chiar daca initial nu a dorit sa lucreze pentru familia prezidentiala, Irina Sava a primit un ordin special chiar din partea Elenei Ceausescu. “Trebuie, tovarasa!”, i s-a adresat Elena Ceausescu, pe un ton de comanda, bucataresei de la Azuga. Pe perioada cat ei nu se aflau acolo, Irina Sava primisese permisiunea sa locuiasca ea in casa de oaspeti, pe care o ingrijea in permanenta cu o atentie sporita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate