Cura cu macerat la rece din fructe de padure te apara de tumori si cancer! Uite cum se tine!

Maceratele la rece din fructe de padure uscate sunt un mijloc excelent de energizare pentru persoanele vesnic obosite.

Distribuie pe:

Autor:

 

Recoltarea si conservarea fructelo se face in perioade in care acestea sunt mature, dupa cum urmeaza:
Iunie: fragi
Iulie - august: Zmeura, mure, coacaze, afine, merisor
Septembrie: Macese, paducel
Octombrie: Catina
Fructele se pot usca in cuptor, la 110 grade Celsius sau mai mult. Se pun pe gratarul metalic din cuptor si se lasa la racit inainte de a se folosi. Pentru a impiedica innegrirea fructelor, stropiti-le inainte cu o solutie din zeama de lamaie si apa sau apa cu miere.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

fara descriereRecoltarea si conservarea fructelo se face in perioade in care acestea sunt mature, dupa cum urmeaza:

Iunie: fragi
Iulie - august: Zmeura, mure, coacaze, afine, merisor
Septembrie: Macese, paducel
Octombrie: Catina

Fructele se pot usca in cuptor, la 110 grade Celsius sau mai mult. Se pun pe gratarul metalic din cuptor si se lasa la racit inainte de a se folosi. Pentru a impiedica innegrirea fructelor, stropiti-le inainte cu o solutie din zeama de lamaie si apa sau apa cu miere.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate