Curs valutar BNR 31 august. Euro începe săptămâna în forță

Euro începe săptămâna în forță! Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda europeană crește astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea înregistrată vineri.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real despre valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 31 august. Euro este din nou în creștere și începe săptămâna în forță și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american.

Pe de altă parte, lira sterlină este în scădere, după cum anunță Banca Națională a României.

Curs valutar BNR euro

Din păcate pentru toți românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană crește astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea de vineri. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda va fi într-o continuă creștere și în zilele următoare.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

1 euro = 4.8399 lei

Curs valutar BNR dolar american

Dolarul american este și el în aceeași situație ca euro. Astăzi, 31 august, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea afișată la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar interbancar din această dimineață.

1 dolar american = 4.0670 lei

Curs valutar BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, nu același lucru se întâmplă în cazul lirei sterline. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda etse în scădere astăzi, 31 august. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.4248 lei


Citește și:

Spania, din nou sub carantină: amenințată de COVID-19, o regiune din Madrid va fi „închisă” din nou

Cifre ALARMANTE. Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne ridicat. Sute de pacienți se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies