Curs valutar. Cât valorează euro și dolarul marți, 28 aprilie

Care este cursul valutar pentru ziua de marți, 28 aprilie 2020.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Curs valutar. Cât valorează euro și dolarul marți, 28 aprilie. Banca Națională a României a anunțat, prin intermediul cursului interbancar afișat în marți dimineață, valoarea pe care o înregistrează monedele azi, 28 aprilie. Astfel, 1 euro este cotat la 4.8415, într-o ușoară creștere față de cota înregistrată joi, de 4.8388.

fara descriere

Curs valutar. Cât valorează euro și dolarul marți, 28 aprilie

Dolarul, la fel, se află într-o relativă creștere comparativ cu ziua de ieri. Marți, moneda americană are o valoare de 4.4750 față de 4.4669 înregistrată în urmă cu 24 de ore. În fine, lira sterlină a crescut ușor și a ajuns la 5.5533, față de 5.5408, valoarea pe care a avut-o luni.

Citeste si: Băiatul lui Sile Cămătaru și-a sărbătorit iubita! Georgiana e o bombă sexy FOTO

Citeste si: Bombardierii nu mai sunt chiar așa șmecheri! Cătălin Geolgău, apel disperat ca să își scape tovarășul Gabriel Terry de pușcărie: ”Păi cine sunt eu să stea Poliția dreaptă în fața mea?” VIDEO

Citeste si: Ispita de la miezul nopții! Irina și-a tăiat nasul ca să fie sexy la Insula Iubirii

Citeste si: Clara Mărgineanu, realizatoarea tv care a murit la doar 48 de ani, a suferit drame teribile: „A trebuit să se crească singură, adică orfană de dragostea părinţilor. Alţi nemernici au trimis-o în şomaj”

Citeste si: Gigi Becali lansează o teorie a conspirației: „Au băgat la morgă virusul. Doar 200 au murit de coronavirus”

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate