Curtea de Apel Bucuresti le-a dat o lovitura in plex lui Mircea Sandu si Mitica Dragomir! "Au abuzat de putere ca sa excluda Craiova!"

De doi ani de zile Adrian Mititelu, finantatorul echipei Universitatea Craiova isi cauta dreptatea prin Tribunale dupa ce echipa patronata de el a fost dezafiliata de la LPF.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEl a castigat deja mai multe batalii cu greii fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, artizanii acestei dezafilieri. Curtea de Apel Bucuresti i-a lovit din nou pe cei doi si a scos la iveala caracterul lor indoielnic. "Excludererea Universitatii Craiova a fost un abuz de puetere din partea celor care au cerut acest lucru. Totul a fost facut ilegal", se arata in motivarea deciziei pe care cei de la Curtea de Apel au luat-o in vara.

Mitica Dragomir se schimba dupa cum bate vantul si daca in vara spunea ca este ilegal ca Stiinta s-a adresat instantelor civile, azi a spus ca va respecta cu sfintenie deciziile luate de instanta. "Daca le da dreptate irevocabil, atunci Craiova va reveni acolo unde ii este locul. Si jucatorii se pot intoarce gratis in Banie. E mai bine acum pentru Mititelu ca ei vin cu o cota ridicata de Steaua si Astra", a fost declaratia lui Mitica.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate