Curtea vilei lui Dan Diaconescu e plina de pisici!

Desi nu ne-am fi imaginat, Dan Diaconescu e iubitor de pisici. La usa vilei sale din Bucuresti sta un bol intotdeauna plin cu mancare speciala pentru prietenele necuvantatoare ale patronului OTV, post caruia tocmai i s-a retras licenta.

Autor: G.C.

Desi sotul ei e milionar, nevasta lui Diaconescu isi matura singura curtea Dan Diaconescu e negru de suparare ca CNA-ul a retras licenta postului OTV, dar la el acasa e liniste si pace, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Doar Rolls Royce-ul afaceristului lipsea, alaltaieri, la ora 23.00, din fata vilei acestuia din Bucuresti, semn ca desi nu mai este obligat sa piarda noptile in direct, obiceiul format in atatia ani de televiziune nu-l lasa sa se intoarca la domiciliu la o ora rezonabila.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

In timp ce Diaconescu isi lingea ranile el stie pe unde, in curtea vilei sale, situata intr-o zona selecta, avea loc un adevarat ospat. Pisicile familiei, trei la numar, toate grase si frumoase, bine intretinute de sotia milionarului, se delectau cu mancare speciala din bolul lor, aflat in fata usii.

Pe una dintre ele, cea neagra, n-o vedem bine, ca de i-o fi taiat recent calea protagonistului nostru, s-ar putea s-o considere direct vinovata pentru tot ce i se intampla in ultima vreme.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies