Stiri

Cutremur de 4.6 grade, marţi după-amiaza! Unde s-a produs

Un cutremur de 4.6 grade pe scara Richter a avut loc în această după-amiază, conform INFP.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Cutremur de 4.6 grade, marţi după-amiaza! Unde s-a produs

Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur de 4.6 grade pe scara Richter a avut loc în această după-amiază, în Nordul Balcanilor. Cutremurul s-a produs la ora 15:47 şi a avut loc la o adâncime de 10 kilometri.

Un cutremur puternic a avut loc în România la sfârşitul lunii octombrie, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter şi s-a simţit şi în Bucureşti. A fost cel mai puternic cutremur din ultimii 14 ani. Seismul nu a produs pagube considerabile sau victime, însă mai multe persoane au apelat numărul de urgenţă 112 din pricina unor atacuri de panică.

Cel mai puternic seism din ţara noastră în acest an a avut loc la ora 03:38:11 şi s-a produs la o adâncime de 150 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Întorsura Buzăului (37 km), Târgu Secuiesc (48 km), Vălenii de Munte (53 km).

Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune