Cutremur de 5.7 grade pe scara Richter! Seismul a produs panică printre oameni

Un cutremur de 5.7 grade pe scara Richter a creat panică printre oameni.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a produs panică în rândul populației din Filipine. Seismul a avut loc la o adâncime de 40 de kilometri.

Cutremurul produs la ora locală 09:05 minute s-a înregistrat la 242 de kilometri de capitala Manila, care are o populație de 10.400.000 de locuitori, dar și la 111 kilometri sud de Calapan.

Citeste si: Cumnatul Andreei Bălan este actor, la fel ca fratele său, George Burcea! Cei doi au apărut ca figuranţi în acelaşi film! EXCLUSIV

Citeste si: Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel! A descoperit-o pe vremea când trăia în America!

Citeste si: Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu! Ea l-a convins să recunoască faptul că este homosexual!

Din fericire, nu au fost raportate pagube materiale sau victime, însă locuitorii s-au așteptat la ce e mai rîu, după ce pe 29 aprilie 2019 opt persoane au murit, în urma unui cutremur de 6.1 grade pe scara Richter.

fara descriere

În 1976, aproape 8000 de oameni au murit în urma unui cutremu puternic

Aflat în Cercul de Foc al Pacificului, o zonă extrem de activă din punct de vedere seismic, statul Filipine se confruntă adesea cu seisme puternice.

Seismul cu cel mai mare număr de victime din arhipelag s-a produs în 1976, provocând moartea a mii de persoane, până la 8.000, potrivit unor estimări.

Un cutremur cu magnitudinea 7,9 grade s-a produs pe data de 31 august 2012, țara fiind serios afectată la acel moment.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate