Cutremur de 6.5 grade! Este alertă generală

Un cutremur a avut loc în Chile în urmă cu puțin timp, având 6.5 grade.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Un cutremur violent a avut loc în Chile, din nou, în urmă cu puțin timp. Conform USGS, Institutului American de Geofizică, cutremurul s-a produs la o adâncime de 82 de kilometri, în apropierea orașului Cozuimbo, în largul coastei din Chile.

Citeste si: Zile de foc în România: un val saharian se abate asupra țării. Temperaturi de peste 30 de grade

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Andreea Arsine a donat din premiul Exatlon finalistei Nicoleta Luncă! ”M-a impresionat povestea ei de viață”! Declarații exclusive ale ”faimoasei”

Citeste si: Primele imagini cu Beatrice Olaru din luna de miere! Campioana Exatlon a plecat într-o locație exotică cât mai depărtată de Republcia Domincană

Cel mai puternic seism din 2019 a avut loc în 9 ianuarie

De asemenea, alte trei cutremure au avut loc marți în România. Primul cutremur a avut loc la ora 03.06, în județul Buzău, având 2.5 grade pe scara Richter, la o adâncime de 119 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc tot în județul Buzău, la ora 08.53, având 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri. Iar cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 11.42 și s-a produs în Moldova, la graniță cu România. Seismul a înregistrat 2.2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul anului a avut loc în data de 9 ianuarie, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate