Cutremur de 6.6 grade! Specialiștii trag un semnal de alarmă

Un cutremur de 6.6 grade a avut loc în sudul Oceanului Atlantic. Specialiștii trag un semnal de alarmă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un seims cu o magnitudine de 6.6 grade pe scara Richter s-a produs în Sudul Oceanului Atlantic. Specialiștii au emis alertă de tsunami.

Cutremurul a avut loc în urmă cu câteva ore. Georgia de Sud și Insulele Sandwich de Sud au fost zguduite serios, cele două fiind teritoriu britanic. Seismul a avut loc la 130 kilometri sud de Insula Bristol. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 24.5 kilometri.

Cutremurul a avut loc la 3538 kilometri sud est de Montevideo, Uruguay și la 3655 kilometri, de asemenea sud est de Buenos Aires, Argentina. 4355 kilometri sud est a fost distanța epicentrului față de Santiago, Chile, conform Fanatik.

Citeste si: O tânără de 20 de ani, descoperită moartă pe un câmp! Cine este victima

Citeste si: Cum arată mormântul tinerei incendiate în Buzău! Mama fetei, mesaj sfâșietor

Citeste si: Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Ce să faci în cazul unui cutremur puternic

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate