Stiri

Cutremur de 6 grade, marţi dimineaţă! Oamenii sunt panicaţi

Un cutremur de şase grade pe scara Richter a avut loc astăzi în Taiwan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Cutremur de 6 grade, marţi dimineaţă! Oamenii sunt panicaţi

Oamenii din Taiwan s-au panicat astăzi foarte tare, după ce un cutremur de şase grade pe scara Richter s-a produs la 104 kilometri în largul oraşului de coastă Hualien, Taiwan.

Din fericire, nu au existat pagube materiale, dar seismul, produs la o adâncime de 31 de kilometri, a reuşit să zdruncine clădirile şi sufletele oamenilor, panicându-i.

Zona respectivă este foarte cunoscută pentru evenimentele telurice care au loc. Persoanele sunt panicate, deoarece au existat cutremure devastatoare. De exemplu, la începutul anului 2018, un cutremur produs în aceeaşi zonă a provocat moartea a 9 persoane şi dispariţia altor zeci de persoane, conform nytimescom.

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune