Cutremur în această dimineață, în România

Un cutremur a avut loc în această dimineață în România. Ce magnitudine a avut seismul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în această dimineață în România, în județul Buzău. Seismul s-a produs la ora 02:59 și a avut o magnitudine de 3.1 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 151 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (29km), Covasna (41km), Întorsura Buzăului (51km), Târgu Secuiesc(54km), Slănic-Moldova(60km).

Citeste si: Cum o cheamă cu adevărat pe Simona Gherghe în buletin! Vedeta a spus tot adevărul

Citeste si: Mama Luizei Melencu, supărată foc! “E strigător la cer! Fac apel la toate autoritățile”

Citeste si: Gheorghe Dincă avea o iubită? Cine este misterioasa "Ioana"

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate