Cutremur în această noapte în România

Un cutremur a avut loc noaptea trecută în România, conform INFP.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un cutremur a avut loc în România, noaptea trecută. Seismul a avut loc în zona seismică Vrancea, la ora 01.55. Cutremurul a avut 3 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 99 de kilometri.

De asemenea, în urmă cu o zi, un alt cutremur a avut loc în România, tot în zona seismică Vrancea și s-a produs la ora 15.54. Cutremurul a avut o magnitudine de 3.4 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 150 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(37km), Covasna(45km), Slănic-Moldova(56km), Târgu Secuiesc(57km), Întorsura Buzăului(57km).

Citeste si: O fetiță de 14 ani din Dâmbovița a fost împușcată în deget! Cine este atacatorul

Citeste si: Declarațiile avocatului familiei Alexandrei Măceșanu: ”Se vrea închiderea dosarului doar pentru omor”

Citeste si: Olandezul pedofil care a ucis o fetiță din Dâmbovița a fost subiectul unui documentar din 1997

Ce să faci în cazul unui cutremur puternic

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate