Cutremur in Antena1! “Danseaza printre stele”, scos din grila de urgenta! Amanunte incendiare despre decizia sefilor trustului Intact de a termina proiectul cu o luna inainte  

Problema mari la postul lui Dan Voiculescu! “Danseaza printre stele”, show-ul care ar fi trebuit sa rupa audienta la Antena1, va fi scos din grila!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereNimeni nu se astepta la asa ceva! Anuntat cu surle si trambite, formatul “Danseaza printre stele” isi da ultima suflare. Surse din trustul Intact sustin ca ultima editie va fi saptamana viitoare, iar vedetele vor fi puse pe liber.

“Ieri, producatorii si prezentatorii show-ului de sefii televiziunii ca proiectul “Danseaza printre stele” se va incheia cu mult mai devreme decat se programase initial! Daca la inceputul sezonului, se preconiza ca, in functie de audiente, se va ajunge sa se filmeze si in preajma Craciunului, ei bine, din ultimele informatii, totul se va termina, cel mai probabil , martea viitoare. Deja vedetele au fost anuntate ca li se vor termina contractele si fiecare va fi liber sa isi caute alte poiecte sau vor fi redistribuite”, au spus persoane implicate in proiect.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate