Cutremur în casa Puterea Dragostei! Pleacă Roxana? "Sunt scârbită" Uite declaraţia SCANDALOASĂ a frumoasei şatene!

Roxana de la Puterea Dragostei vrea să plece din casă? Uite declaraţia care i-a zguduit pe susţinătorii ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase, mediatizate, dar şi controversate concurente din show-ul matrimonial fenomen de la Istanbul. Tânăra se ghidează doar după impulsurile ei de moment şi nu ţine cont de părerea celor din jur, atitudine care a cauzat o sumedenie de conflicte la emisiune.

Sexy şi nonconformistă, protagonista noastră atrage ca un magnet bărbaţii, dar în acest moment este măcinată de refuzurile repetate ale lui Bogdan Mocanu, fostul ei iubit, care nu vrea să-i mai dea o şansă nici în ruptul capului.

Citeste si: Bogdan Mocanu o să aibă un şoc! Ana de la Puterea Dragostei, deconspirată! Vezi ce secret ascunde blonda! EXCLUSIV!

fara descriere

Sportivul a fost extrem de dezamăgit după ce iubita lui l-ar fi înşelat cu...trei bărbaţi în vacanţa de Paşte şi, în ciuda sentimentelor puternice, a hotărât să pună punct definitiv relaţiei.

Roxana de la Puterea Dragostei vrea să plece din casă? "Câtă ură am găsit eu în emisiunea asta, şi falsitate, n-am văzut în viaţa mea"

În urma acestei decizii, Roxana a spus de nenumărate ori că ar vrea să plece din casă pentru că nu suportă să-l vadă pe Bogdan cu altă femeie, dar nimeni nu a luat afirmaţiile respective în serios.

fara descriere

De data aceasta însă, tânăra a făcut o declaraţie care i-a lăsat pe toţi fără cuvinte.

Citeste si: Apelul cutremurător al lui Bogdan Mocanu pentru toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei! Vezi de ce suferă cu adevărat tânărul! "O iubeşte pe Roxana" EXCLUSIV!

"Deja sunt scârbită şi dezamăgită de unii oameni din emisiune şi vă zic şi de ce. Pentru că fac mişto ca proştii degeaba. Eu am fost singura persoană care i-a făcut cadouri şi un tort fostului meu iubit. Voi n-aţi fost în stare să-i luaţi, băi oamenilor mici, nici măcar o prăjitură să simtă că, da, este ziua lui. În fine, nu mai contează, dar nu mă mai acuzaţi voi, măi nesimţiţilor. Câtă ură am găsit eu în emisiunea asta, şi falsitate, n-am văzut în viaţa mea. Încetaţi să vă "mâncaţi" între voi. Nu vedeţi lucrurile bune pentru că ura le acoperă. Trist! Şi degeaba mă judecaţi pentru că v-am mai spus că nu mă interesează ce credeţi şi spuneţi voi despre mine. Eu fac doar ceea ce simt şi cred eu că este bine. Viața este mult prea scurtă pentru a vă pierde timpul cu oamenii care nu vă respectă şi nu vă apreciază. Vă sfătuiesc să vă petreceţi viețile cu oameni care vă fac să zâmbiţi, să râdeţi și să vă simțiţi iubiţi. ", este mesajul din care mulţi au tras concluzia că Roxana ar vrea să plece de la Puterea Dragostei.

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate