Cutremur in lumea mondena! Cruduta si Pamfile, aduse cu mandat la Politie! Denisa Bita, Simona Trasca si alte 50 de dive dau cu subsemnatul in fata politistilor. Numele lor apar intr-un urias dosar de prostitutie de lux

Scandal urias, in acest moment, la sectia 19 de Politie din Capitala! 50 de dive, cunoscute in showbiz-ul romanesc, dau explicatii in fata anchetatorilor! ##VIDEO287019##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

VIDEO STIRILE KANAL D

fara descriereMadalina PamfileUPDATE: 15.30 - Chiar daca Madalina Pamfile a venit zambitoare la sectia de politie, e drept, adusa cu mandat de politisti, cand a iesit, zambetul ii pierise. A fost scoasa din sectie de 3 agenti si urcata in masina politiei, singura cu care oamenii legii s-au purtat altfel, celelalte fete iesind singure din incinta. Politistii au dus-o pe Madalina pana la masina ei, iar satena a plecat singura insa, pe drum, inexplicabil, a izbucnit in plans, semn ca discutia cu organele a fost una destul de dura.

fara descriereSimona Trasca Nume sonore audiate, chiar in aceste clipe, la Sectia 19 de politie, in "Dosarul Prostitutiei de lux", asa cum a fost denumit de anchetatori. Printre ele, Daniela Crudu, Simona Trasca, Denisa Bita, Raluca Podea si Diana Guresoaie. Numele acestora se afla in dosarul sus-mentionat, o parte din cele 50 de domnisoare pomenite de anchetatori aparand in speta respectiva in calitate de martore, restul, insa, de inculpate.

Surpriza cea mai mare a oferit-o, insa, Daniela Crudu, care a fost adusa la audieri cu mandat, pentru ca, desi fusese chemata la sectia, aceasta nu s-a prezentat conform indicatiilor initiale ale oamenilor legii.

fara descriereCruduta era foarte zambitoare cand a fost intrebata de jurnalisti ce cauta la Sediul PolitieiSurse din cadrul Politiei ne-au explicat ca in cadrul "Dosarului Prostitutiei de lux" apar si initialele B.N., apartinand unui cetatean din Brasov care este, se pare, capul retelei de proxeneti ce plasau dudui de lux clientilor interesati. Numele acestuia mai apare intr-un dosar de proxenetism din 2012.

fara descrierefara descrierefara descriereRaluca Podeafara descrierefara descrierefara descriereDenisa Bita a fugit de presa cand a iesit din sectia de politieChiar in urma cu cateva momente a fost adusa si Madalina Pamfile la Sectia 19 de Politie, pentru audieri, cu mandat, exact cum s-a intamplat si cu Daniela Crudu. Motivatia aducerii cu mandat: nu s-a prezentatat la ora ceruta de politisti.

Nu pierdeti, imagini sezationale si un amplu reportaj despre cele petrecute in aceasta dimineata la sectia 19 din Capitala in aceasta seara, la Stirile Kanal D

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate