Stiri

Cutremur in noaptea de duminica spre luni! Ce magnitudine a inregistrat seismul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cutremur in noaptea de duminica spre luni! Ce magnitudine a inregistrat seismul
 
Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de duminica spre luni in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la adancimea de 137 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP).
 
 
Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Nehoiu (11km), Intorsura Buzaului (44km), Covasna (44km), Mizil (47km) si Valenii de Munte (48km).
 
Alte trei cutremure, cu magnitudinea de 2,1 si 2,6 grade pe scara Richter s-au produs duminica. Un seism de 2,1 grade s-a inregistrat in judetul Vrancea, la adancimea de 97 kilometri, altul de 2,6 grade in judetul Buzau la adancimea de 118 kilometri si cel de-al treilea in judetul Braila, cu magnitudinea 2,1 pe scara Richter, la adancimea de 25 de kilometri.
 
 
Cele mai mari cutremure din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs in 14 martie in judetul Vrancea si in 25 aprilie in judetul Buzau.
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune