Stiri

Cutremur in noaptea de duminica spre luni! Ce magnitudine a inregistrat seismul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cutremur in noaptea de duminica spre luni! Ce magnitudine a inregistrat seismul
 
Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de duminica spre luni in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la adancimea de 137 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP).
 
 
Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Nehoiu (11km), Intorsura Buzaului (44km), Covasna (44km), Mizil (47km) si Valenii de Munte (48km).
 
Alte trei cutremure, cu magnitudinea de 2,1 si 2,6 grade pe scara Richter s-au produs duminica. Un seism de 2,1 grade s-a inregistrat in judetul Vrancea, la adancimea de 97 kilometri, altul de 2,6 grade in judetul Buzau la adancimea de 118 kilometri si cel de-al treilea in judetul Braila, cu magnitudinea 2,1 pe scara Richter, la adancimea de 25 de kilometri.
 
 
Cele mai mari cutremure din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs in 14 martie in judetul Vrancea si in 25 aprilie in judetul Buzau.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune