Cutremur în România, azi-noapte la 01:25! Câte grade a avut seismul! Anunțul făcut de specialiști

Specialiștii de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului au anunțat un nou cutremur.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Azi-noapte la ora 01:25 a fost înregristrat un cutremur. Seismul a avut loc în în zona seismică Vrancea și s-a produs la adâncimea de la adâncimea de 118 km, conform datelor publicate de specialiștii de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

A avut magnitudinea de 2,3 grade pe Scara Richter, iar undele cutremurului s-au resimțit în mai multe localități aflate în apropiere: Covasna (15km), Târgu Secuiesc (24km), Întorsura Buzăului (35km), Slănic-Moldova (40km), Nehoiu (43km).

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs în 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.

Citeste si: Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu îşi ţine bancnotele în sutien şi în găurile din ciorapi! Vezi cum a pozat cântăreaţa Nicoleta Delinescu cu banii primiţi din dedicaţii!

Citeste si: Cumplit! Cum a fost omorât pădurarul din Iași de un adolescent de doar 17 ani! I-a dat cu securea în cap de patru ori, cu o cruzime de nedescris!!!

Citeste si: Juristul care a înjunghiat doi tineri într-un cinematograf din Timișoara ar putea scăpa nevinovat! Ce ar fi făcut Alexandru Olariu cu arma

fara descriere

Ce să faci în caz de cutremur?

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată.

Citeste si: Veste URIAȘĂ pentru familia Șărămăt! Tribunalul București a admis astăzi procesul privind constatarea nulității absolute a adopției Sorinei! ”Procesul se judecă!” EXCLUSIV

De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate