Cutremur în România! Câte grade a avut seismul

Un cutremur a avut loc în România, noaptea trecută. Iată câte grade a avut seismul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un cutremur a avut loc în județul Buzău, noaptea trecută. Seismul a avut loc la ora 22:02 și a avut 3.5 grade pe scara Richter. Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a petrecut la o adâncime de 113 kilometri.

Anunț de ultim moment de la directorul INFP

Directorul științific al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, a făcut un anunț important despre situația seismelor din România. Bărbatul susține că va exista un moment când vor veni cutremure mari în țara noastră.

Citeste si: Revoltător! O pacientă a făcut o poză micului-dejun primit într-un spital din București! "Sincer, îți trece pofta"

„Suntem într-o perioadă mai liniștită, asta este clar. Începând cu anul 1987, nu au mai fost cutremure peste 7 și această perioadă se poate prelungi. (...) vom avea însă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat și cutremure mari și s-ar putea chiar o grupare de cutremure mari. Situația este destul de complexă. Ideea de ciclu trebuie înțeleasă într-un mod mult mai complex”, a declarat Mircea Radulian, conform Antena 3.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: