Cutremur în România! Câte grade a avut seismul în judeţul Buzău

Un cutremur a avut loc în România, judeţul Buzău, noaptea trecută.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un alt cutremur a avut loc în România, în judeţul Buzău, noaptea trecută. Cutremurul s-a produs la ora 01:04 şi a avut 2.4 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la o adâncime de 113 kilometri.

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi,

să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O femeie de 77 de ani de la un azil de bătrâni din Gorj, muşcată de şobolani - Bătrânica e în stare gravă

Iarna face ravagii în ţară! Până şi utilajele de deszăpezire au sfârşit în şanţ! Iată judeţele cele mai afectate şi cum va fi vremea în următoarele zile

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Horoscop 26 ianuarie. Zodia care are foarte mulți dușmani. Ai mare grijă cine te bârfește! Marți, trei ceasuri rele

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Scandal în direct, între Ciutacu și Cumpănașu „Scoateți-l, mă, pe ăsta afară”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies