Cutremur în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut

Un nou seism a avut loc în această dimineață

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

România s-a cutremurat din nou în această dimineață. Seismul a avut loc în urmă cu câteva ore. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunță, printr-un comunicat, că a avut loc un nou cutremur în România. Seismul s-a produs la o adâncime de 116 kilometri.

Seismul a avut o magnitudine de 2,8 pe scara Richter, iar adâncimea la care a avut loc mișcarea tectonică a fost de 116 kilometri.

Citeste si: Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart! Ce a apărut pe pagina sa, la scurt timp

Citeste si: De ce nu are iubită ispita Mircea? Acum s-a aflat totul

Citeste si: Văduva ”Piticului Colorado”, dezvăluiri emoționante: ”Eva va fi mai înaltă decât mine, doctorii spun că va ajunge la 1,40 metri!”

Specialiștii informează că acest cutremur a avut loc la ora 06.15, în această dimineață.

Un nou cutremur în Vrancea, luni după-amiază! Ce magnitudine a avut


Un nou cutremur s-a produs luni după-amiază în zona Vrancea. Seismul este ultimul dintr-un lung șir de cutremure produse în zonă în ultima perioadă. Cutremur puternic în România, sâmbătă noapte! Ce magnitudine a avut

Un cutremur puternic s-a produs sâmbătă noapte în România. Seismul a avut magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pămntului (INFP) a emis cod portocaliu de pericol. Cutremurul a fost încadrat de către specialiști la codul portocaliu pentru că magnitudinea înregistrată a fost de 3,7 pe scara Richter.

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică Pământului a transmis, printr-un comunicat pe pagina dedicată activităților seismice, că în ziua de 19/07/2019 la ora 23:44:53 (ora României) s-a produs în zonă seismică Vrancea, județul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 3.7 pe scară Richter, la adâncimea de 150 km.Intensitatea cutremurului în zonă epicentrala a fost de I grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(15km), Covasna(34km), Întorsură Buzăului(36km), Târgu Secuiesc(50km), Vălenii de Munte(51km).

Ce să faci în caz de cutremur


În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate