Cutremur în România în noaptea de joi spre vineri! Câte grade a avut

România a fost din nou zguduită de un cutremur care s-a produs în zona Vrancea.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Cutremur în România în noaptea de joi spre vineri! Câte grade a avut
Cutremur în România în noaptea de joi spre vineri! Câte grade a avut


In articol:

Un nou seism s-a produs în România, în zona Vrancea, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Citeste si: Crimă odioasă în Buzău! Și-a ucis propriul cumnat dintr-un motiv haulucinant

Potrivit INFP, cutremurul s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri și a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 89km E de Brașov, 93km S de Bacău, 104km NE de Ploiești, 105km V de Galați, 109km NV de Brăila, 153km N de București, 172km S de Iași, 177km NE de Pitești, 202km E de Sibiu, 214km SV de Chișinău.

Un geolog celebru anunță un dezastru pentru anul acesta

România a fost din nou zguduită de două cutremure în seara zilei de 27 iulie.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Două cutremure s-au produs luni seara, 27 iulie, la distanță de câteva ore, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Citeste si:  O nouă țară care închide granițele pentru turiștii români! De la 1 august nu vei mai putea merge

Potrivit INFP, luni, la ora 21:35:50, s-a produs un cutremur, în Vrancea, la adâncimea de 78 de kilometri. Seismul a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter.

Anterior, un alt cutremur, mai slab, s-a produs la ora 19:40:02, tot în Vrancea, la adâncimea de 127 kilometri. Seismul a avut magnitudinea de 2.6.

Un altul, tot de magnitudine mică a avut loc la ora 1:33, tot în zona seismică Vrancea, având 2.3 grade. Cutremurul s-a produs la o adâncine de 88 de km.

Viktor Bokov a anunțat un cutremur mare în 2020

Geologul rus, Viktor Bokov a anunțat o catastrofă pentru România anului 2020. El a spus că sunt șanse de 82% ca țara noastră să fie lovită de un seism puternic anul acesta. Geologul avertizează că se va produce pe data de 13 septembrie 2020.

Citeste si: Ali și Sevda se căsătoresc, azi, în ”Dragoste și secrete”

Cercetătorul studiază forma norilor, emanaţiile de gaze din scoarţa terestră sau dispunerea ceţei pentru a descoperi când vor avea loc posibile cutremure.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate