Cutremur în România, în urmă cu puțin timp

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Unde s-a înregistrat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

România a fost din nou zguduită în noaptea de duminică spre luni.

Un seism cu magnitudinea de 2.9 grade pe scara Richter s-a produs la ora 01.34, în zona seismică Vrancea.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul a avut loc la ora 01:34:39 (ora României), în Zona Seismică Vrancea, județul Vrancea, la adâncimea de 123 kilometri. Seismul a avut magnitudinea de 2.9 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Odobești (42 km), Panciu (49 km), Râmnicu Sărat (52 km), Nehoiu (52 km) și Onești (54 km).

Citeste si: Ce făcea, de fapt, Matteo Politi, medicul italian fals, cu banii pe care îi câștiga din intervențiile estetice!

Citeste si: Tragedie în miez de noapte în București! O fată de 16 ani a murit, după ce ar fi căzut de la etaj

Citeste si: Iubita lui Matteo Politi, declarații surprinzătoare despre medicul italian fals! ”Nu e bine din punct de vedere psihic”

Citeste si: Iubita lui Matteo Politi, declarații surprinzătoare despre medicul italian fals! ”Nu e bine din punct de vedere psihic”

Cel mai puternic cutremur din 2019 a avut loc pe 9 ianuarie

Un alt cutremur s-a înregistrat și pe data de 4 mai, cu magnitudinea de 2.4 grade pe scara Richter, de data aceasta epicentrul fiind în județul Buzău.

Și pe data de 1 mai a fost înregistrat un cutremur, de 4 grade pe scara Richter, având epicentrul în județul Sălaj.

Cel mai puternic seism din acest an a avut 4,4 pe Richter şi s-a produs în data de 9 ianuarie. Acest seism a fost cel mai important cutremur după cel înregistrat în data de 28 octombrie 2018, de 5,8 pe Richter, în judeţul Buzău.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate