Cutremur în România în urmă cu puțin timp

Un cutremur a avut loc în România în urmă cu puțin timp. Unde s-a produs.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Un cutremur a avut loc în urmă cu puțin timp în România. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, la ora 17:12. Seismul a avut 2.9 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 142 de kilometri.

  Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 68km E de Brasov, 85km NE de Ploiesti, 108km S de Bacau, 124km V de Galati, 124km V de Braila, 137km N de Bucuresti, 154km NE de Pitesti, 182km E de Sibiu, 190km SV de Iasi, 202km N de Ruse.

  Citeste si: Caz halucinant în Harghita. Un om a fost tâlhărit, ucis, apoi aruncat pe șinele de cale ferată

  Citeste si: Doi părinți și 12 copii împart o singură cameră! Au nevoie de orice ajutor din partea oamenilor cu suflet mare

  Citeste si: ”Îmi pare rău pentru fata ta. Era următoarea noastră victimă, acum nu o mai putem viola, omorî și sechestra” - tatăl unei fete moarte i-a înghețat sângele în vene. Ce răspuns a dat

  Maria Ghiorghiu, profeție halucinantă pentru România

  Maria Ghiorghiu are o nouă premoniție în ceea ce privește marele cutremur! Celebra clarvăzătoare care ar fi prevestit tragedia din Colectiv și moartea unor personalități importante susține că țara noastră, România, ar putea fi lovită de un cutremur mare.

  "În timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune așa: "Trebuie să mai și plecăm de-acasă !" Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un Cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

  Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!", a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate