Cutremur în România, noaptea trecută

Un cutremur a avut loc noaptea trecută în România. Seismul s-a produs în Județul Vrancea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un cutremur a avut loc în județul Vrancea, România, noaptea trecută. Seismul a avut 2 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 01:13. De asemena, cutremurul a avut loc la o adâncime de 12 kilometri.

În urmă cu o zi, o serie de cinci cutremure au avut loc în România, magnitudinea fiind între 2.6 și 3.4 grade pe scara Richter, fiind produse în județele Dâmbovița, Vrancea și Buzău.

Citeste si: Horoscop WEEKEND 15-17 februarie 2019. Atmosfera electrizanta de dinaintea SUPERLUNII PLINE a ZAPEZII sau a FOAMEI ce va fi Marti!

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate