Cutremur în România, noaptea trecută

Un cutremur a avut loc în România noaptea trecută, anunță INFP.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Un cutremur a avut loc în România noaptea trecută, conform Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Cutremurul a avut loc la ora 03:13, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut 2.6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 103 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești(28km), Panciu(31km), Focșani(42km), Onești(42km), Mărășești(44km).

Citeste si: Deținutul care l-a amenințat cu moartea pe Klaus Iohannis, trimis în judecată pentru ultraj! Bărbatul s-a supărat pe președinte că nu l-a grațiat

fara descriere

Citeste si: ȘOC! Mașina indicată de Alexandra la 112 nu era a lui Dincă! Toată ancheta este dată, acum, peste cap

Ce să faci în cazul unui cutremur puternic

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Citeste si: Dezvăluiri de ultimă oră: menajera lui Gheorghe Dincă știe unde sunt fetele

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate