Cutremur în România! S-a produs într-o zona neobișnuită

Un cutremur a avut loc în România într-o zonă neobișnuită.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în România la ora 11.58. Seismul s-a produs în județul Covasna și a avut o intensitate de 2.4 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Covasna(14km), Întorsura Buzăului(19km), Târgu Secuiesc(30km), Nehoiu(32km), Sfîntu Gheorghe(48km).

Citeste si: Cum ar putea scăpa Radu Mazăre de închisoare! Ce spune avocata lui

Citeste si: Așa ceva n-ai văzut! Un magician a dispărut în apele unui râu după un număr de magie

Citeste si: Actrița care riscă închisoarea după ce a luat cina cu Vladimir Putin și Kevin Costner!

Cel mai puternic seism din 2019 a avut loc în 9 ianuarie

De asemenea, alte trei cutremure au avut loc marți în România. Primul cutremur a avut loc la ora 03.06, în județul Buzău, având 2.5 grade pe scara Richter, la o adâncime de 119 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc tot în județul Buzău, la ora 08.53, având 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri. Iar cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 11.42 și s-a produs în Moldova, la graniță cu România. Seismul a înregistrat 2.2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul anului a avut loc în data de 9 ianuarie, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate