Stiri

Cutremur în România! Seismologii, în alertă: s-a produs într-o zonă ciudată

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cutremur în România! Seismologii, în alertă: s-a produs într-o zonă ciudată
 
Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs, luni, la ora 14.38, în judeţul Caraş Severin. Seismologii susţin că zona este una în care cutremurele sunt rare.
 
Conform Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea 2,6 pe scara Richter s-a produs la adâncimea de 16 kilometri.
 
 
Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Băile Herculane (16 km), Orşova (18 km), Drobeta-Turnu Severin (47 km), Anina (54 km) şi Caransebeş (59 km).
 
Ultimul cutremur din judeţul Caraş Severin a fost înregistrat în 9 noiembrie a.c., având atunci magnitudinea de 3,7 pe scara Richter, informează evz.ro.
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune