Cutremur în Vrancea! Ce magnitudine a avut

Un cutremur a avut loc în această seară în judeţul Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 96 de kilometri, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Seismul s-a produs la ora 17:50 şi a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a înregistrat în apropierea oraşelor Nehoiu (47km), Covasna (49km), Slănic-Moldova (50km), Odobeşti (51km), Oneşti (53km). Cel mai mare cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti. A fost cel mai puternic cutremur din ultimii 14 ani.

Vinerea trecută a mai avut loc un cutremur cu o magnitudine serioasă, 3,7 grade pe scara Richter. Seismul a avut loc în Caraş Severin, o zonă neobişnuită din punctul ăsta de vedere. Cutremurul de săptămâna trecută din Caraş-Severin a avut loc la ora 3:14, la o adâncime de numai 4 kilometri, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Accident la metrou! Sunt cel puţin 17 răniţi

Doliu în familia unui cunoscut om de afaceri! Fiica lui s-a sinucis

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

PLECĂRI pe bandă rulantă din Guvern! Decizii de ultimă oră ale premierului. S-au publicat în Monitorul Oficial

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Turism COVID-19. Statul în care merg vârstnicii pentru a se vaccina „la liber”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies