Cutremur noaptea trecută în România. Câte grade a avut seismul

Un cutremur a avut loc noaptea trecută în România, în județul Vrancea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Noaptea trecută a avut loc un cutremur în România, în județul Vrancea. Conform Institutului Naționale de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 22.37, având o magnitudine de 2.6 grade pe scara Richter. De asemenea, acesta s-a produs la o adâncime de 80 de kilometri.

Citeste si: Mărturii uluitoare despre Liviu Dragnea! Fostul șef al PSD a cedat în închisoare: "A ajuns să strige numele Irinei și pe al șoferului". Gardienii îl păzesc non-stop ca să evite o tragedie!

Citeste si: Simina a câștigat premiul de 1.500 de euro în Gala Puterea Dragostei! Cine a părăsit show-ul

Citeste si: Despărțire emoționantă la Exatlon! Semifinaliștii și-au luat rămas-bun de la finaliști

Cel mai puternic seism din 2019 a avut loc în 9 ianuarie

De asemenea, alte trei cutremure au avut loc marți în România. Primul cutremur a avut loc la ora 03.06, în județul Buzău, având 2.5 grade pe scara Richter, la o adâncime de 119 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc tot în județul Buzău, la ora 08.53, având 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri. Iar cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 11.42 și s-a produs în Moldova, la graniță cu România. Seismul a înregistrat 2.2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul anului a avut loc în data de 9 ianuarie, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate