Cutremur puternic în România, în urmă cu puțin timp!

Cutremur puternic în România, în urmă cu puțin timp! Iată ce magnitudine a avut acest seism, este unul dintre cele mai puternice din 2019.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Un cutremur puternic s-a produs, cu puțin timp în urmă, în România.

Un seism cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter a avut loc la ora 9:00, în județul Sălaj.

Potrivit INFP, seismul a avut loc la o adâncime de 10 km. Coordonatele acestui cutremur au fost: 47.1943 grade latitudine și 23.0532 grade longitudine.

Citeste si: Horoscop zilnic 1 mai 2019. Se recomandă multă prudență pentru două zodii

Citeste si: Iată filmul traseului parcurs de Răzvan Ciobanu în dimineața morții! Pe aici a condus designerul, de la Festivalul Sunwaves până când s-a răsturnat cu mașina! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Doliu în muzica românească! A murit un mare artist

Cutremurul a avut loc la doar 4 kilometri distanță de Zalău

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
In ziua de 01/05/2019 la ora 09:00:07(ora Romaniei) s-a produs in Crisana, judetul Salaj un cutremur cu magnitudinea 4.1 pe scara Richter, la adancimea de 2km. Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de V grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Zalău(4km), Șimleu Silvaniei(27km), Jibou(27km), Huedin(29km), Cehu Silvaniei(31km)

 

Adâncimea la care s-a produs cutremurul a fost de 10 kilometri. Magnitudinea seismului, de 4,1 grade pe scara Richter, îl face să fie unul dintre cele mai serioase din acest an. Cel mai tare cutremur din 2019 s-a produs pe 9 ianuarie, la ora 13:36. Atunci, seismul a avut loc în zona Vrancea, în județul Buzău, la o adâncime de 130 de kilometri. Magnitudinea a fost de 4.4 grade pe scara Richter.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate