Cutremur puternic, în urmă cu puțin timp! Unde s-a resimțit

Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Un nou seism puternic a avut loc azi noapte, la granița cu România. Cutremurul a avut loc în Ungaria și a avut magnitudinea de 3.7 grade pe scara Richter, la o adâncime de doar 25 de kilometri.

Cutremurul a avut loc la ora 02:29 și a fost resimțit și partea de vest a României, la Oradea, Nădlac, Curtici etc. Din fericire, nu s-au întregistrat pagube materiale.

Citeste si: Fostul partener de afaceri al criminalului din Caracal a rupt tăcerea: "Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice"

Citeste si: Dumnezeule! Două surori se spălau pe dinți în baie. Când s-au uitat spre tavan, le-a înghețat inima. Ce se întâmpla

Citeste si: Luis Lazarus, dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: ”Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”


Cutremur duminică dimineață, în România

Conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în duminică dimineață în România, în județul Buzău. Seismul s-a produs la ora 02:59 și a avut o magnitudine de 3.1 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 151 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (29km), Covasna (41km), Întorsura Buzăului (51km), Târgu Secuiesc(54km), Slănic-Moldova(60km).

Ce să faci în caz de cutremur


În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate