Cutremur violent, de 6,4 grade! Unde s-a produs

Un cutremur violent, de 6,4 grade, a avut loc în Indonezia, în apropierea oraşului Raba. Este al doilea cutremur puternic din zonă în decurs de doar 24 de ore.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

CUTREMUR de 7 grade in urma cu putin timp! Ce RECOMANDARE li s-a transmis cetatenilor

Autorităţile nu au emis avertizare de tsunami în urma cutremurului. Momentan nu au fost semnalate victime sau pagube în urma seismului din Indonezia. Cutremurul de 6,4 grade magnitudine pe scara Richter s-a produs la o adâncime de 27 de kilometri, în largul insulei Sumbawa, informează CNN.

Epicentrul seismului a fost localizat la 162 de kilometri de Waingapu, cel mai mare oraş de pe insula Sumba, şi la aproximativ 220 de kilometri de Raba, cea mai populată localitate de pe insula Sumbawa.

La sfârșitul lunii noiembrie anul trecut, un alt cutremur puternic, foarte apropiat ca magnitudine, s-a produs în Iran. Cel puţin 400 de persoane au fost rănite atunci în urma seismului, care a avut o mganitudine de 6,3 grade pe scara Richter. Seismul a avut loc în apropierea zonei de frontieră cu Irak. Seismul a fost resimţit atât în capitala irakiană Bagdad, cât şi în Kuweit. "Există 411 răniţi, dintre care 80% au fost trataţi şi externaţi. Nu au fost anunţaţi morţi", declara Houshang Bazvand, guvernatorul provinciei Kermanshah.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: