Cutremurător! A venit de la serviciu și a încremenit! Ce îi făcea soțul ei unei fetițe de doar 9 ani

O femeie a avut parte de șocul vieții sale atrunci când a intrat în casă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Atunci când o femeie a intrat în cameră, nu s-ar fi gândit niciodată de ce este în stare propriul său soț. Îngrozită de ceea ce a văzut, femeia a sunat imediat la poliție, iar acum povestea a devenit cunoscută în toată țara.

Miranda l-a descoperit pe soțul său, Glenn Mills Jr, în timp ce întreținea relații intime cu o fetiță în vârstă de 9 ani, care fusese lăsată în grija lui. Surprins de soția sa, bărbatul a fugit din casa sa din Louisiana, în timp ce femeia a sunat disperată la numărul de urgență pentru a anunța teribila faptă.

Citeste si: Imagini incredibile de pe plajele din Eforie! Reacția unei femei când a văzut câți nudiști sunt: ”Am rămas cu gura căscată”

Citeste si: Lumea nu își poate da seama care este mama și care este fiica! La 64 de ani, Angela jură că nu are operații

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Totul despre dependența de dulciuri

Unde a fost prins individul

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fugit cu mașina, înainte ca oamenii legii să ajungă. Acesta a fost găsit a doua zi la zeci de kilometri distanță și a fost arestat. Bărbatul a fost dus la centrul corecțional Jefferson Parish, iar acum este acuzat de viol și de crimă agravantă împotriva naturii, potrivit Mirror.

Numele copilului nu a fost dezvăluit, din motive legale. Nu se știe nici ce legătură era între Glenn și fetița cu care acesta a întreținut relații intime.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate