Cutremurător! A vrut să fie faimos pe Youtube, dar a sfârşit într-un mod groaznic!

Dornic să facă furori pe Youtube, un tânăr de 22 de ani, a fost împuşcat mortal de prietena lui, în timp ce filmau un videoclip, în urma căruia sperau să devină faimoşi.

Autor: T.S.
 
 
Potrivit Daily Mirror, Monalisa Perez, 19 ani, şi Pedro Ruiz, 22 de ani, încercau să dobândească faima pe Youtube, unde aveau un canal numit La MonaLisa. Cei doi bloggeri îşi făceau farse de tot felul, încercând să atragă atenţia internauţilor.
 
La un moment dat, însă, el a avut ideea ca prietena lui să-l împuşte în timp ce ţine o carte groasă în dreptul pieptului şi chiar şi-au expus ideea familiei, dar şi celor care-i urmăreau.
 
"Eu şi Pedro vom filma unul dintre cele mai periculoase video ever. A fost ideea lui, nu a mea. Vom face din Pedro o vedetă pe Youtube, va fi tare. LOL", a scris ea pe Facebook cu doar câteva ore înainte de cascadorie.

 

Ulterior, ei au pus în practică experimentul, însă glonţul a străpuns cartea şi a ajuns în corpul lui Ruiz, bărbatul pierzându-şi viaţa la scurt timp după incident.
 
Cei doi aveau împreună un copil, iar acum Monalisa Perez este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor, urmând să nască peste două luni.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies